Malá skrytá kapka jedu

Malá skrytá kapka jedu

Anotace: taková básnička o tom, jak mohou ublížit slova

Malá skrytá kapka jedu

Po světě chodím mátožně a zmírám,

únavou padám, slzy s očí stírám,

klidný kout hledám bezvýsledně, jen další rány sbírám.

To vše jen kvůli malé skryté kapce jedu,

před kterou ubránit se sama nedovedu

a která zvlona zevnitř mě teď ničí,

a srdce mé jen do prázdnoty křičí.

Je pouze jedn lék na tuto kapku jedu.

Naředit jed obrovskou spoustou medu.

Však stejně jako pravý jed to není pravý včelí med,

co zachránit pak může život můj.

Tím lékem vždy je láska sama, na to pamatuj!
Autor Lea de Bahn, 22.09.2007
Přečteno 245x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ale ani s láskou se to nesmí přehánět! Aby jsi se nepředávkovala :-)

08.10.2007 10:21:00 | Dagon.Lestat - My winter storm

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí