Kdeže se berou ruměnce?

Kdeže se berou ruměnce?

Anotace: Ne SMS, ale opět hospodská poetika...

Kdeže se berou ruměnce...

Na tvářičkách rozkvetly ruměnce.
Komu, ptáš se?
Jen malé porcelánové panence s kudrnatými vlásky.
A prý proč...
Co tohle je za otázky?
Motýl mávnul křídly a na malé střípky roztříštil paprsek duhy - Snad nedělá Ti to vrásky a pod očima kruhy...
Že pořád nevíš kde vzaly se ty ruměnce?
To jeden malý střípek rudý do oka padl té panence.
No a pak že obarvil jí líce?
Snad nevěříš tomu malá darebnice... Proč myslíš, že v rohu leží flaška od rumu a slivovice...
Autor noise, 21.05.2005
Přečteno 374x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí