Vzkaz nebeským dálavám

Vzkaz nebeským dálavám

Anotace: Co chcete napsat marťanům, i když jsou světelná léta od nás daleko?

VZKAZ NEBESKÝM DÁLAVÁM

Nad pouští tetelí se vzduch
jako fatamorgána nebo duch.
V polárních zemích vítr duje,
v ledu Eskymák si noru vyhlubuje.
V pralese žijí lidé jako opi.
Co je špajz, nikdy nepochopí.
Šikmoocí nahusto baští rýži
a Francouzi se otáčejí po lanýži.

Každý si žijem na svém hřišti,
kde zkaženej je vzduch.
Autor jehlaspichlas, 22.09.2007
Přečteno 326x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Siorak: Tys nikdy neviděl igloo?

23.09.2007 14:55:00 | jehlaspichlas

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí