Pohled

Pohled

Anotace: Dívám se

Kapky deště proudy stékají
po okenních tabulkách.
„Máme strach ze lži “ , říkají.
To, co se stane, má se stát,
a my se nepřestanem ptát:
„Proč horká krev stéká jí po silonkách?“
Cvrčí a vře jako sopka rozbouřená,
když duše tvá se cítí podvedená.

Život skýtá překážky
jako etuda, co má odrážky.
Nebudem se teda bát,
až naše plamínky v jasných očích zhasnou,
jen se tak nuceně smát,
až slzy krutých ran oschnou.

Neptej se, co bude dál,
určitě ne mě, možná Boha.
Já to nevím, ani nechci.
Když smažeš vzpomínky,
minulost nevezme roha.
Někdo nahoře si s námi dlouho hrál,
tak už konečně přejdi k věci.
Autor klaris.mertlice, 23.09.2007
Přečteno 353x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

„Proč horká krev stéká jí po silonkách?“

(...)

Tak, už můžu komentovat ;) Docela silné obrazy jsi nám tu naservírovala, to zas jo :)

23.09.2007 19:10:00 | prostě Zuzana

Líbí se mi.

23.09.2007 12:23:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí