Zrazený Edmond

Zrazený Edmond

Anotace: ... Zrada bolí ...

! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
! Zrazený Edmond !
! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

V dáli svítá
Další den tě vítá
Další rýha v kameni
Další krůček k naději

Slib, který chceš dodržet
Má při životě udržet
Srdce jež bije pro mstu
Jen spravedlnost zasluhuje poctu

Kudla v zádech nikdy nezmizí
Věřils na přátelství ryzí
Ta bolest ti rozervává srdce
Krev ti vzteky pění velice

Odvedli tě bez šance se bránit
Možnosti, jak se zachránit
Rozplynuly se a tys pochopil
Žes přes palubu, že ses utopil

Ta zloba nedává klidného spánku
Věříš už jen bláznovo plánku
Útěkem do neznáma z opevnění
Za zlatem, jež tvé možnosti změní

. . .
Autor Nikytu, 23.09.2007
Přečteno 352x
Tipy 2
Poslední tipující: pejrak, Charibeja
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Chtelo by to trochu vic vyspravit rym a rytmus.

26.09.2007 21:42:00 | carodejka

Kapánek drsné.

23.09.2007 12:17:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí