Autodrom

Autodrom

Anotace: opět jedna závodní...

Do blankytné modře nebe
nechal malíř bílou vpíjet,
kouzelný začátek podzimu,
přímo ideální na výlet.

Do Brna nebyla by cesta zlá,
proč ale té valše říkají dálnice,
raději bychom rovnou cestu měli,
takovou masáž ani to auto nechce.

K vidění byla tam skvostná auta,
řev motorů hlas slov z úst bral,
při troše štěstí a drzosti
se i zajímavý podpis získat dal.

Slyšet Lamborghini a Ferrari v plné síle,
to se motoristický fanda nadchne,
vidět Maserati a Morgan Aero v celé kráse,
to srdce nás bláznů do aut jihne.

Do první zatáčky se všichni dravě
bez strachu o své životy hnali,
chtěli přece všichni vyhrát,
tak do krve dávku adrenalinu přimíchali.

Vdechovala jsem vůni benzínu,
v sobě nechala tu sílu aut znít,
tohle kouzlo pekelných strojů
asi budu ještě dlouho pod kůží mít.
Autor Lorraine, 23.09.2007
Přečteno 330x
Tipy 1
Poslední tipující: Bíša
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vyšla rána, auta v sobě
byly na maděru.
Teď už někdo leží v hrobě,
za to že jel v protisměru.

29.09.2007 13:54:00 | jehlaspichlas

doleva pak rovně tam je meta
cíl láska konec světa

25.09.2007 08:42:00 | vodnař

Překvapuješ, děvče. Asi budeš do aut takový fanda jako moje dcera.

23.09.2007 20:57:00 | Psavec

:o))

23.09.2007 17:45:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí