Nejsem jako Vy!

Nejsem jako Vy!

Anotace: Podtitul: Punková Je to takový pokus o punkový text, jelikož je tenhle styl hudby moje krevní skupina, tak doufám, že to není tak hrozné ;-)

Neříkej jméno mé,
já k Vám nepatřím!
Nemám přece ruce chromé,
lidskou duši nebořím.

Nelžu jako Vy,
co cítím, to říkám,
jste černé sovy,
před Vámi nesmekám.

Ku*víte tenhle svět,
rozebíráte cizí bank,
ale já mám svých pár vět
a poslouchám punk.
Autor Erion Fate, 23.09.2007
Přečteno 330x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí