pochopil

pochopil

Anotace: psal jsem to tak dávno, že už ani já nevím co tím chtěl básník říct...třeba na to příjdete vy :)

Něco se změnilo.
Neumím to vysvětlit.
Všechno je tak jiný a nový.
Pochopil jsem to.

Život začíná, květiny rostou,
voda plyne a slunce vysvítá.
Vítr zpívá, světy žijou,
tráva kvete a člověk poznává.

Dobře se mi tu žilo.
Teď už mi nevadí zemřít.
Všechno je tak jiný a nový.
Pochopil jsem to.

Já pochopil,
že jsem žil.
Svět mě změnil
a já se ztratil.

Ztratil jsem svůj svět,
teď jich mám miliony.
Smysly těchto vět
chtějí být rozumněny.

Oni chtějí být známy,
ale nedokáží mluvit.
Oni neznají kouzlo žít.
Snaží se, ale jsou to klamy!

Já pochopil,
plnými doušky pil.
Svět mě změnil
a já se ztratil.

Svět je Svět
a Já jsem Já.
Já jsem Svět
a Svět jsem Já.
Autor Oi Dong, 23.09.2007
Přečteno 326x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí