Nešťastný kolotoč

Nešťastný kolotoč

Anotace: Taky se vám stává, že se vám dlouho nic nedaří? Mně jo a poslední dobou často

NEŠŤASTNÝ KOLOTOČ

Srdíčko mi buší,
protože se těší,
na nové
a nepoznané chvíle

Srdíčko mi buší
snad proto,
že už tuší,
štěstí zůstalo až někde daleko vzadu
a smutek zavřel tu těžkou bránu

Stále ta samá smutná písnička,
zní mi na cestu
a mé kroky těžké jsou,
kdo ví,
kam až mě tentokrát ponesou
Autor Véjinka, 23.09.2007
Přečteno 338x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí