Příběh

Příběh

Anotace: Prostě konec

PŘÍBĚH

Řekni mi kam chodí ptáci spát
a kde je ten,
co byl kdysi dávno víc než kamarád

Telefon nebere
a na vzkazy neodpovídá
kdo ví,
kde jen je
a s kým si teď místo mě povídá

Snad s někým,
kdo dá mu co hledal
a co asi i ode mě čekal

Cesty se rozdvojily
a každý jsme jinde,
než na začátku být jsme chtěli

Tak končí příběh z tisíce příběhů,
z nichž stává se život,
tak končí příběh,
bez kterého líp by mi asi nebylo
Autor Véjinka, 23.09.2007
Přečteno 313x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí