lidi a já

lidi a já

Anotace: zase jsem si vylila srdíčko papíru (resp. počítači)...:(

když jedu busem,
vidím lidi,
všude kolem sebe
/smějí se a povídají si/

zdá se mi neskutečné,
že můžou tak žít…
je to snad věčné,
/šťasným být…?/

ne! to já neznám
/už dlouho…/
dívám se k hvězdám
/a je mi smutno…/

ty hvězdy, jak lidi
svítí a září…
a já mezi nimi
se smutnou tváří…

proč necítí co já?
proč nevidí ten strach?
/strach ze samoty…/
/strach z ublížení…/

ano, mám strach
/…strach z lidí/
a přesto ten strach,
/co druzí necítí/
zápasí s touhou…
touhou po nečem,
co má smysl…
touhou po něčem,
co rozsvítí mysl…
/…zastřenou a prázdnou/

chci taky být
těmi lidmi…
smát se s žít

…ale nejde to…
nevím, jak na to
není tu nikdo,
kdo by mi ukázal
cestu…mezi ně…
Autor dream in emptiness, 24.09.2007
Přečteno 350x
Tipy 2
Poslední tipující: už ne pernikova princezna
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak přesně takhle se cítím i já...

23.10.2007 08:02:00 | už ne pernikova princezna

Zkus i na špatném najít něco pěkného, každý má nějaké trápení, jen se s tím dokáže lépe vyrovnat...
Já také nejsem tak veselý jak píši, ale nesmí mě trápit to, co nemohu změnit...

24.09.2007 17:00:00 | zzlatý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí