Svět

Svět

Anotace: Písnička... původně je v němčině

Co bylo dřív,
ted se mi zdá neuvěřitelným,
neuvěřitelný...
Děly se takové věci,
že se jim s těží věřit dá!
Lidi neměli kecy,
ted je to jinak...

Svět se tak hrozně změnil,
mne s sebou si vzal!
Umřela královna,
umřel i král...
A já-žiju pořád dál!!!

Skvěle si to užívám,
se smrtí si zahrávám...
Vůbec mne to netíží,
vždyt svět,
vytáhne mne z obtíží!!!

Vzal sis mne s sebou,
tak se starej!!!
A snaž se at se dobře mám,
jsem dost ctižádostivá...
Autor Tuttinka, 24.09.2007
Přečteno 316x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí