Jsem paradox

Jsem paradox

Anotace: Na popud Dae ! sic v te nejuzkostnejsi chvili, chtela jsem s literem prastit .. vsak .. kaslu na toho, kdo byl pricinou a vzkazuji .. tes se :) po literarni strance Ti nakopu zadek ;)

Toulám se nocí s paradoxem,
mou totožnou identitou..
ano já vlastně, tím jsem ..
tím zdánlivě klamným paradoxem..

Miluji tmu však toužím po světlu,
vstávám a zároveň tisíckrát upadnu,
na nohou stojím přesto se nezvednu,
jsem několik mílí od tebe a však zároveň tu..

Máš mě rád a přesto nenávidíš,
miluješ a přesto špatně smýšlíš..
Potřebuješ však nemůžes vystát,
krásným snem, jenž v můrách dá se zdát..

Hladím Tě a zároveň fackuji,
bez Tebe za ruku Tvou putuji,
nevěřím a tím i slibuji,
že víc a víc nenávidím a miluji..

Jsem Tvým přítelem co kudlu do zad dá,
lživou větou tvrdím, že jsem upřímná.
Kážu o mravnosti však sama jsem slídivá,
nohy podkopnu, když se nikdo nedívá..

Jsem děckem v tělu dospělého jedince,
samostatná však utíkám k mamince.
Pro tebe nic, ukryto ve slově více,
odpor prosupující touhou spatřit opět mé líce..

Oplývám krotkostí největšího cholerika,
však víš, kdo jsem a jak se mi říká...
Ať toužíš po mě, či mě máš dost ..
máš smůlu, udělá vždy pravý opak ..
Jsem tvůj základní paradox !
Autor Analisieren, 24.09.2007
Přečteno 313x
Tipy 2
Poslední tipující: Natálie T.
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

paradoxně bych měl už minimálně hodinu spát a já tu blbnu u literu a s básněmi válčím ... :-)

25.09.2007 23:45:00 | vapiti

...úžasná "zpověď"! paráda!

25.09.2007 09:00:00 | Jiparo

Jen tak dál...

24.09.2007 13:42:00 | Bíša

držím ti palečky! skvělé dílko

24.09.2007 12:48:00 | kakaoo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí