Chci aby jste si toho (ne)všimli...

Chci aby jste si toho (ne)všimli...

Mám chuť vyskočit z okna
a čekat, jestli se mi rozevřou křídla.

Sebrat se, utíkat pryč
a čekat, jestli mě začnete hledat.

Křičet do nebe
a čekat, jestli mě uslyšíte.

Obejmout vás
a čekat, jestli uděláte to samé.

Tančit uprostřed sálu sama
a čekat, jestli se ke mně přidáte.

Padat ze skály
a čekat, jestli se budete snažit mě chytnout.

Chci utíkat pryč,
chci křičet do nebe,
chci vás obejmout,
chci tančít uprostřed sálu sama,
chci padat ze skály
a chci, aby jste si toho (ne)všimli...
Autor ta co bývala Andělem, 24.09.2007
Přečteno 323x
Tipy 5
Poslední tipující: Traci, Favi, Niccolo, Já Esther Ruth
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

to je moc dobré...

08.11.2007 16:07:00 | Favi

I kdyby nikdo, tak já už si všiml...

28.09.2007 21:16:00 | Blázen? =)

zdravim z madarska... lidi si vsimnou, nekteri urcite!....rada si zatancim...

27.09.2007 12:26:00 | Trdlo

První dvě části dobré... třetí to trochu kazí.... Ale neber mě moc vážně... Já nejsem pravý básník

24.09.2007 23:04:00 | Dagon.Lestat - My winter storm

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí