Tam kam chodí kočky spát

Tam kam chodí kočky spát

Anotace: "K" - věnováno Bláznovi ..

Zavři pusu a naslouchej,
vezmi mě za ruku a já ..
ukážu Ti, kam kočky chodí spát,
kde bílý kůň nechává zdát,
sny co s nocí přináší ..

Tam jednorožci bez obav si hrají,
draci s princi kamarádí,
divokost neexistuje, všude mír,
šelmy chodí spáti na Tvůj klín..
A sirény pějí vábivé tóny..

Hvězdy padají do dlaní,
splní jakékoliv přání,
tam kámen láskou dýcha,
a voda s ohněm splývá..
nikdo si neubližuje ..

Na trním ostrém dá se spát,
a žal je i Tvůj kamarád..
Zde tisíce je mírných koček,
co září krásou neonových oček.
Zde bát se Drahý nemusíš..

A smrt s časem nevládnout zde,
nikdy není na nic pozdě..
Všude láska, klid a mír,
i světlý je i tmavý stín ..
Zde není špatného ..

Tak neboj se a očka zavři,
se spánkem se dál již nepři..
Noční můry ustupují,
lesy něžnou píseň šumí..
a ty usínáš..

Už bílý kůň si pro tebe jede,
a kočka do říše Tě vede.
Tak neboj se je následovat,
budou cestu ukazovat..
Tam, kde není nočních můr...
Autor Analisieren, 25.09.2007
Přečteno 483x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

DO teď jsem jen věděla..."Tam,kam chodí vítr spát"...kdysi o tom zpíval pan Gott...teď už vím i jak je to s kočkami...díky

25.09.2007 13:13:00 | Harr

Děkuju Analisieren... =) Pujdu za s bílý koněm za kočkama... Děkuju...

25.09.2007 10:19:00 | Blázen? =)

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí