Hou, hou, hou

Hou, hou, hou

Anotace: je mi smutno!

Hou, hou, hou,
chci být láskou jen tou,
tou krásně voňavou, vášnivou,
tou hříšně prokletou, toulavou,
bezpodmínečnou
v chudobě mi danou, svobodnou
a nesvázanou
tou tou tou
propastnou i vzletnou,
však stálou a pevnou,
tou láskou bezpodmínečnou,..věčnou...
Autor Singlová, 25.09.2007
Přečteno 279x
Tipy 1
Poslední tipující: WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...bubíž ti přání splněno

28.11.2008 10:41:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí