Údolí vyschlých řek

Údolí vyschlých řek

Anotace: Tato báseň vznikla v době, kdy mi ublížil jeden člověk, kterého jsem si moc moc vážila..

Údolí vyschlých řek

Krajina, ležící mezi zemí a nebem,
Je temná nocí i dnem.
Území nikoho, území prázdnoty,
Území bez života, území němoty.

Slunce sem už nesvítí,
Žádný z ptáků už sem neletí.
Prázdné stíny umírajících stromů
Vhání chlad do chátrajících domů.

Žmolky bahna propletené do trávy,
Pryč jsou doby štěstí, lásky a slávy.

Kaluže vysychající špíny,
Hroudy zaschlé hlíny.
Země rozpraskaná žárem a bouří,
Země rozpraskaná slanou vodou z moří.

Utéci a najít ten správný lék?
To nemůžeš, neexistuje.
Jsi v zajetí Údolí vyschlých řek.
Autor Dark Psyche, 22.05.2005
Přečteno 324x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí