Cesta ze tmy

Cesta ze tmy

Anotace: Nebo-li cesta z depky

Cesta ze tmy

Podlahu zalévají světelné skvrny.
Ty skvrny zmáčejí zrezlý svět předstírání.
Proč všechno vypadá jak noc ?
Temnota mě pevně svírá.
Když chci oči otevřít,
Zase je všude kolem tma.
Nechci vědět, co bude dál.
Už nemám tu sílu.
Jakoby se v dálce někdo smál
...

Z vrcholu až na dno
A ze dna až na vrchol.

Tak končím.

Teď už můžu oči otevřít,
Zdlouha se nadechnout,
Slunečního světla se nasytit
A zbavit se těch černých pout.
Autor Dark Psyche, 22.05.2005
Přečteno 319x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí