Prší krásně...

Prší krásně...

Anotace: když duše nesmutní...

Venku jemně prší,
mně to však nevadí,
deštník nad hlavou
s mou náladou ladí.

Déšt dneska nestudí,
alespoň ten pocit mám,
duše už zase neteskní
a já deštník zavírám.

Kapky padají mi na tvář,
svět zas nevypadá černě,
když nesmutní duše,
tak prší i krásně...
Autor Sparkle, 25.09.2007
Přečteno 325x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

co dokáže láska..

25.09.2007 18:17:00 | forever

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí