Létání

Létání

Anotace: Výplod mé rozjařené mysli. Nemyslím, že je to kdoví jak povedené, ale snad to nebude až tak hrozné...

Moci tak vzlétnouti do oblak
Roztáhnout svobodně křídla má
Natříti na nebe hvězdný lak
Vydat se cestou, co nezklamá

Ale tam ve výši poselství zjeví se
Na zemi létá se stejně tak
Který svět pro život vybrat si patří se?
Který svět volí třeb volný pták?
Přečteno 315x
Tipy 1
Poslední tipující: Gabika
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí