GEISHA

GEISHA

Anotace: Sladké hříchy.

GEISHA

Sama.
Nic nezažene mou myšlenku na tebe..
Jsem ohromena, kolik smutku v sobě ještě najdu.

Víš, byla jsem s tebou..
Protože jsem v nás nikdy nepřestala věřit.
Ve spravedlnost..
Než přišla ona.

Prý vypadám jako bez kouska citu v těle.
A prý, že neztrácím úsměv..,
ale necítím se tak.
Jsem křehká..
Jsem snadno zranitelná..
Jsem přecitlivělá..
Jsem slabá.

Tahle životní role mi nešla.
Škoda, že jsi to musel vidět.

A jestli mě ještě někdy uvidíš plakat..
Ano, důvodem budeš ty.
Chci, abys věděl.Vím, že víš..
Jen chci, aby jsi to slyšel ode mě.

S posledními slzami umírám v květinách.
Velice smutný příběh..
Neustále mě to dojímá.

Jsem černovlasá geisha.
Můj pohled je bez výrazu..
Ale uvnitř pláču.

Po každém raním probuzení..
Nasadila jsem svou masku.
Už ji nenosím..
Nebyla upřímná.

Zraní mě každý tvůj dotek.
Každý další pohled..
Nové slovo..
Zraňuje mě úplně všechno.

Chci po tobě, aby sis uvědomil..
Že pro tebe jsem změnila celý svůj dosavadní život..
A nedostala nic.

Mé slepé city jsou v pokušení..
Andělé mají černá křídla..
Postel je rakev..
Nemohla jsem zůstat.

Tenhle svět je bordel Moulin Rouge.
Můžeš dělat, co chceš.. Ale nesmíš se zamilovat.
Autor Turmalina, 22.05.2005
Přečteno 299x
Tipy 2
Poslední tipující: Breakthru
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí