Jen pro Tebe

Jen pro Tebe

Anotace: Toto je vyznání jedné, pro mě moc vzácné ženě-díky

Chtěla jsem ti věnovat kytku,
bonbony či růži s pouti.
To by mě nesmělo, ale tohle napadnouti...

/ Zavřu oči, usínám /
je tu sen, příběh,
krásný.
někdy šedivý, někdy na nic
někdy bláznivý.

/ Protáhnu se, probouzím /
otvírám oči, zdálky poslouchám
vstávej- krásný den nás čeká
vstávej- slyším -někdo mi říká.

Vstaň a běž i když máš pocit,
že nepřejdeš na druhý břeh,
že láska se ztratila,
že ohraná páska už skončila.

Čekají nás zážitky, které máme společné,
rozmluvy mnohdy výjmečné,
pocity krásně smíšené,
stavy někdy sklíčené,
radosti dosti skutečné,
starosti často zbytečné.

Slzy štěstí, slzy zklamání,
smutek i prohry v sobě neseme,
společně se v otázkách a odpovědích,
až do oblak snění vzneseme.

Někdy nevím proč, ale neznáš slovo NE!!
jsi můj anděl strážný, má síla, má naděje.

Jsi tu i když ti nejsem zrovna vhod,
jsi můj jediný záchytný bod.
Dokážeš z beznadějné noci,
krásný den vykouzlit.
Věřím ti...i když si se mnou nechceš
můj doutník
/ radosti a smutku /
vykouřit:-))

Nejlepší přítelkyně jsi
i když znáš mou minulost.
Buď tu se mnou, prosím a věřím že spolu prožijem
krásnou, nesmazatelnou budoucnost.....

Díky že Tě mám...
Autor Pišák, 26.09.2007
Přečteno 682x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je krásné,když někoho máš s kým se směješ,povídáš a všechny strasti překonáš.-krásná básnička

15.11.2007 13:30:00 | mikyša

:o)

07.10.2007 19:09:00 | Bíša

Není cennější poklad na světě (kromě zdraví samozřejmě) než silné (ač neviditelné) pouto mezi lidma :-)

26.09.2007 09:10:00 | ZZuzkAA

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí