Štěstí...

Štěstí...

Anotace: ...v neštěstí

Štěstí, to je zrada přítele,
dýka v zádech zabodnutá.
Štěstí, to je odchod milené
a nit osudu nedotnutá.

Máš štěstí, když poznáš zradu kamaráda,
však ukázal tak jasně svoje záda.
A víš, že nyní již vše hasne,
a končí tak i vztahy krásné.

Máš štěstí, když Tvá milá odputuje
a život změní se Ti v rozlícenou saň.
Je štěstí, když dostaneš se živý z dračí sluje,
je štěstí, když zahlédneš pak na pasece plachou laň.

Je štěstí,
když potápí se bárka, co už sotva pluje.
Máš štěstí,
když opustí Tě dívka, co Tě nemiluje...
Autor Brbla80, 26.09.2007
Přečteno 526x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

tak ta je nádherná, fakt se mi libi, je taková pravdivá, a abych pravdu rel nad tim co ej stesti jsem ani nepremyslel do ty doby nez jsem si přečetl tvojí basen

26.09.2007 11:14:00 | Asterix

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí