Dreaming / Snění

Dreaming / Snění

Anotace: 55) momentovka... /anglicky + český překlad/

Sbírka: * The Heart of Sorrow *

* * * * * * *
* Dreaming *
* * * * * * *

I'm sleeping...
A silent deep breath,
A Slowly throbbing heart.
I'm dreaming…

Nothing can break the silence
When I just on the clouds dance.
Music of Paradice sounds all around.
Now I know that all I need I found...

The gold sun's hair fairily caress me
And the wonderful rainbow shows me
Butterflyes tickle me and Birds sing
I can fly, Angels gave me the wings

I wish for a sleeping forevermore
Behind dreams never close the door
Stay here, in this dream - my Paradise
No dark but the neverending sunrise

I'm sleeping…
A silent deep breath,
A Slowly throbbing heart,
I'm dreaming…

.

* * * * *
* Snění *
* * * * *

Spím.
Tichounce oddechující,
Srdce pomalu bijící.
Sním.

Nic nemůže přerušit to ticho
Když právě v oblacích tančím
Hudba ráje zní všude kolem
Mám vše co potřebuji, vím

Zlaté sluneční paprsky mně laskají
A překrásná duha se předvádí
Motýli mně šimrají a ptáci zpívají
Mohu létat, Andělé mi dali křídla

Přeji si na věčné časy snít
Za sny nikdy dveře nezavřít
Zůstat tu, v tomto snu - mém Ráji
Žádná temnota, ale věčný východ slunce

Spím…
Tichounce oddechující,
Srdce pomalu bijící.
Sním…

.
Autor Nikytu, 26.09.2007
Přečteno 404x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krasne sneniii

28.09.2007 21:10:00 | carodejka

Krasne sneniii

28.09.2007 21:09:00 | carodejka

Pomoooc!
Tak to asi opustím poetiku a dám se na hudební dráhu... :o)

28.09.2007 17:26:00 | Nikytu

To mi z Maidenů připomíná písničku Aftermath.

28.09.2007 14:15:00 | jehlaspichlas

tak ta mi připomněla song od DJ Boba - Let The Dream comes True ... hitovka stará už pěkných pár týdnů :-)

26.09.2007 22:44:00 | vapiti

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí