Všehochuť

Všehochuť

Anotace: radsi nic..pac je to asi pekna blbost

Sladká chuť čokolády
Napřed úspěchy a potom...
pády
Čtvereček z tabulky
co se na jazyku rozpuští..
jen ten,kdo má na pravém
místě srdce
......odpouští
Pod horkým dotekem
Tvých rtů,ta čokoláda
začne tát...
Někdo zkrátka nenávidí
a jinej má zas...rád
Lechtáš mě ve spánku
pod nosem pérem z pštrosa
Lež bývá bohatá
tak proč teď chodí ...bosa?
Autor Michelll, 26.09.2007
Přečteno 243x
Tipy 1
Poslední tipující: Agniezka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Možná, aby víc vyniklo, že má navíc krátký nohy :o)

26.09.2007 21:37:00 | Myška

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí