Jsi můj anděl

Jsi můj anděl

Anotace: pro my best of best friend:-*no a snad se to bude libit i ostatnim:-)

Jsi můj anděl
..byť bez křídel..
Jsi světlo mého života
..královna mých skrytých sídel..

Jsi člověk, co pohladí mě po tváři
..a řekne:,,mám tě ráda!"
Znáš hvězdy, byť nevyznáš se v hvězdáři
..ty neznáš slovo zrada..

Já jsem šťastná, že tě za kamarádku můžu mít
...umíš úsměvem mě povzbudit..
Ty buď šťastná a pamatuj, každý člověk může snít
..nesmíš se jen ze snů probudit..

My vyhráli jsme nad ostatními
..jenž nemají osobu, tak blízkou..
Jsme vítězové,jsme si tak blízkými
..i když šanci jsme měli tak nízkou..

Já mám tě ráda
..doufám, že to víš..
Ty máš mě ráda??
..máš..nemusíš mi to říkat,/víš?/

V mém srdci budeš mít vždy zabraný kus
..i když se naše cesty rozejdou..
Tak na mě nezapomeň, neb to aspon zkus
..některé vzpomínky vymazat nejdou..

,,Mám tě ráda!princess forever:-*
Autor Barbie_Incident, 26.09.2007
Přečteno 821x
Tipy 2
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře

Moc hezké vyznání

27.09.2007 12:29:00 | Eviah

děkuju ti moje ďáblice!! je krásná ja tě miluju!!:) sice nemam basne od kluku ale od tebe je to stokrat heci!!! Ty jsimuj zivot takze nezapomen, ze ty budes v mem srdci navzdy, jsem rada ze te znam jsem rada ze te mam!! Jsi moje Big Best Friends!! My sister, my princess, my devil, my happies, my live, my lover!!!

26.09.2007 23:21:00 | Kirsten

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí