Život - Osud

Život - Osud

Anotace: -

Život je osud,
už předepsaná cesta.
Nepokoříš ho dosud,
je jako svěrací vesta.

Snažit se můžeš ze všech sil.
Jen jej oddálíš a pak skončíš tam,
kam předurčen ti předtím byl.
Neptej se zbytečně, proč a kam.

Vyčkej jen něco málo času
A dozvíš se,
co ti osud utkal kolem pasu.
Sladký živote.
Autor Daviran, 27.09.2007
Přečteno 347x
Tipy 2
Poslední tipující: Erion Fate
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Přesně tak. Pěkné

27.09.2007 10:40:00 | Oči

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí