Tady a teď

Tady a teď

Anotace: Přeji si prožívat.

Děkuji. Já jsem a
jsem za to ráda.
Svítí ve mě slunce
a to světlo roste.

Náhody neexistují.
Vím to a žiji.
Je tolik cest a
já je poznávám.
Možná ale chci zastavit
a jen si tak být.
V tichu poznávat sebe.
Trpělivější být. Kam spěchat?

Radovat se, prožívat a být. Tady a teď.
Autor Oči, 27.09.2007
Přečteno 400x
Tipy 2
Poslední tipující: Meriel
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

klasnééé

08.10.2007 14:44:00 | Rbb

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí