Děti...

Děti...

Anotace: Děti a válka....

Slzy, krev
a šepot, řev.
A mnoho dětí v ulici
neslyší zvon v zvonici
za matku, která nedýše,
a otce, který nepíše
už dávno z fronty v zámoří.
A mnohým lidem svíce nehoří.
Na mrtvá těla padá prach
a děti znají pouze strach.
Snad brečet mají, ale nač?!
Nikdo neutiší jejich pláč...
Bez objetí vlastní matky
v srdci jsou jen samé zmatky.
Bez matčina objetí
není v světě místa pro děti...
A bez lásky, která hřeje,
jenom smrt si každý přeje.
A malé dítě též...
Autor SusanNortonova, 27.09.2007
Přečteno 322x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezké :D

27.09.2007 12:10:00 | Mary May

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí