Dodatek - Tři lidé

Dodatek - Tři lidé

Anotace: není báseň, jen informace k ní. začínají se dít věci

Sbírka: Deník

Konečně jsem se rozhodla, že napíšu příbeh o Třech, kteří půjdou zachránit toho, kdo o to nestojí.. jaká to ironie, umřít pro toho, kdo neví, že existujete.
V budoucnu vás seznámím s Dětmi prvního dne - zřejmě budoucí název příběhu, nebo nějaké části či kapitoly.

Takže po několika týdnech přemýšlení a omýlání myšlenek, jsem se je rozhodla sepstat. Do týdne, či dvou (více snad ne) můžete očekávat mé myšlenky zde - pokud mi do toho opět něco neleze.

S pozdravem Inies
Autor Inies, 27.09.2007
Přečteno 334x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí