Nezaprší a nezaprší

Nezaprší a nezaprší

Anotace: Kdo si rád hraje na přírodní kalamity, ať si přečte tohle:

Pořád prší, voda hučí,
řeka vylevá se z břehů.
Z nebe pořád jenom crčí,
voda opadne starou belu.

Všechno je zalité vodou,
pár lidí najisto utonulo.
Škoda se mijí se škodou.
Počasí zas zvítězilo.

Cesty proměnily se v marast,
vhodné na souboj v blátě.
Jako dobrá náplast,
když soupeřům spadnou gatě.

Hladina neustále stoupá,
děti mají kde se učit plavat.
Každý rád si pořád zoufá,
než se o ostatní lidi starat.
Autor jehlaspichlas, 27.09.2007
Přečteno 276x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

U nas ale primo leje, pekne chvalim...

27.09.2007 21:04:00 | carodejka

jojo, ten název.. ale jinak.. ta příroda si s náma teda umí zahrát :( ...

27.09.2007 20:06:00 | MishaX

Název vskutku trefný:-)

27.09.2007 19:59:00 | Veru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí