Jednou dojde i na vás...

Jednou dojde i na vás...

Anotace: Já nevím co bych k tomu ještě dodala, snad jen, abyste pochopili, musíte to zažít....

Podíváš se mi do očí?
Znáš chuť trpké slzy?
Každý se zády otočí,
ale už brzy,
brzy dojde i na vás....

Okusil jsi někdy bolest?
Říká ti něco beznaděj?
Z našich dlaní se chcete vyplést,
My přece nejsme na prodej.
Ale už brzy, brzy dojde i na vás...

Půjdeš večer spát?
Pomodlíš se za nás?
Nemusíte nám lhát,
jednou dojde i na vás....

Přes vše zlé tohoto světa,
postavili jsme se na nohy,
Je před námi další meta,
nikdo nás už neskolí.
Ale jednou dojde na vás....

Viděl jsi někdy matku bez dítěte,
Nemohla se rozloučit,
Mezi sebe nás nepřijmete,
Nemůžete se poučit.
Ale jednou jednou dojde i na vás...
Autor ryann, 28.09.2007
Přečteno 363x
Tipy 1
Poslední tipující: Chancer
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Co jsme vy, budete i vy...moc dobré!

25.10.2007 19:39:00 | Chancer

Fííí-haaaa. Uplně se bojim.Pěkný..

15.10.2007 17:03:00 | Luccissek

Už jsem ledasco zažil, tak Ti rozumím...

29.09.2007 11:59:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí