…SOMETHING… ___NOTHING___

…SOMETHING… ___NOTHING___

Anotace: něco mě zas chytlo

Ta nekonečná dálka
jako bezhlavá válka
stojí mezi námi-_-ubližuje,
ale záhadným způsobem sbližuje?

Naše srdce spojila se v jedno
není to tak velké nedohledno.

S Tebou jsem ve snu
s Tebou šťastná jako nikdy jindy.

S rukou Tvou, která pevně mou svírá
S rukou na kterou se nezapomíná.

Do srdce ses mi vryl jako kulka do těla.
Však ránu zatím
-HOJIT-
není potřeba!
Nechci den,
kdy obvaz bude třeba
nechci den,
kdy řeknem si sbohem!

To radši ať konec světa nastane
ale ať nepřestane tahle válka bez zbrání.

Jak říci „Miluji tě“,
když daleko jsi ode mě?
Jak být blízko u nebe,
když život je samým hříchem?

Ležím v posteli
a ze stropu snažím se vyčíst aspoň jednu hvězdu,
tu hrozící katastrofu co srazí nás ke dnu.
Tu zářící krásu,
pohybující se družici.
Kosmonauta bez gravitace-pár set hodin levitace.

To tmavé nekonečno,
co nás obklopuje.
To tmavé nekonečno,
které mě pohlcuje.
Je to jen strop…
…kus panelu…
…pár drátů…,
tak neříkej STOP,
nechtěj ztrátu.
Kus naděje v prach se rozletí.
A já???

Já s ní……
Autor zAbUsH, 28.09.2007
Přečteno 346x
Tipy 3
Poslední tipující: Denael, SPKY
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Fajn :-)

06.02.2008 21:26:00 | WAYWARD

ale tohle se mi líbííí... Moc
...

02.10.2007 21:05:00 | Nyja

jsou tam dobré záblesky... pak ale přijde rána a všechno to padá... škoda

28.09.2007 02:06:00 | synthetic darkness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí