Usínám

Usínám

Anotace: ..*-

Usínám při poslední svíci,
lehký vánek hraje si s jazykem ohně,
bojím se tmy, bojím se, že usínat budu sám,
modlím se…pche!!! doufám…

Tma je už všude okolo,
svíce pomalu zhasíná,
stále je pod ní největší stín,
usínám jak svíce zhasíná…

!!!PCHE!!! Usnul jsem dříve,
teď to bude jen mnohem…
…mnohem jednoduší…
Autor Láďa, 28.09.2007
Přečteno 261x
Tipy 1
Poslední tipující: ziriant
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí