Noc...

Noc...

Anotace: jediná noc...jeden p(r)ožitek....za komentáře budu vděčná...díky

Jen barová stolička, noha přes nohu,
přes dým z cigaret tu nespatříš oblohu.

Tak prostě jsi, španělské rytmy tělem Ti houpou,
pro dnešek budeš-tou slečnou tak trochu hloupou.

...co sedí u drinku s mátou,
s duší neutěšeně rozevlátou.

Prý-dámo-chlápku s neskrývaným chtíčem,
se slovy/co myslíš?/ na stůl praštil si klíčem.

Nabídka, poptávka, jen žádné scény,
tak Tě chci, bez úlev z ceny.

Ruku v ruce do Tvých podušek,
ohňostroj s tisícem rozbušek.

Tuší obrys nahých těl,
každý sval se rozechvěl...

Prstem po klapkách klavíru,
osamocena dějem ve víru...

Snaha utéct do nočního rána,
opojena slastí, převozníkem nepoznána...
Autor sportackaverunka, 29.09.2007
Přečteno 392x
Tipy 4
Poslední tipující: jedam, strašidýlko-střapatý, Azazen
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi, je zajímavá.
Azazen

05.10.2008 15:30:00 | Azazen

je zvláštní...je to krásné...jako bych nachvíli byla v tom začouzeném baru a hledala...co vlastně?..povedené

24.11.2007 12:31:00 | Lady Carmila

Je něčím zvláštní, možná slovy, ale nejvíc mne zaujal ten konec. Báseň je to poutavá.

02.10.2007 17:27:00 | NikitaNikaT.

velmi zajímavá... ;)

29.09.2007 14:12:00 | prostějanek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí