Dívka z porcelánu

Dívka z porcelánu

Anotace: Dívka z porcelánu

V malé kavárně
na jednom předměstí
sedí dívka
z porcelánu

Dívá se
jak si spolu povídají
ale ona nemůže otevřít ústa
aby něco řekla

Úsměv na rtech
má nakreslený
jen do té doby než
se smyje

Čeká
až ji někdo shodí
až jí rozbije

Čeká...
Autor Elizabeth-Lili, 29.09.2007
Přečteno 285x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí