MAMINCE

MAMINCE

Anotace: 06.07.1969

Dnes nám slavíš 35 let,
už asi dobře znáš tento svět,
neměla jsi zrovna lehké dětství,
však teď užíváš si svého manželství!
Máš hodného manžílka,
Tvé děti vzorného tatínka,
užíváš si svého života,
nezničí Tě žádná robota!
Ráda trávíš své volné chvíle s dětmi,
i když už se třeba setmí,
někdy je možná trochu pokáráš,
vždyť ty to dobře sama znáš!
Se svým mužem se mnoho nehádáš,
a když, tak na to právo máš!
Jsi skvělá maminka,
nejspíš i manželka,
všichni Tě máme rádi,
jsme hrdí, že můžeme být i tví kamarádi!
Dnes chceme Ti vše jen to nej přát,
svou láskou Tě navěky hřát!
Autor PrincessTerinka, 29.09.2007
Přečteno 822x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nektere rymy jsou neoroginalni, take nesmyslne...Ale tohle dilo, psane jiste laskou, nechci nejak hodnotit...Laska se neda hodnotit.

30.09.2007 21:43:00 | Me and you and all the others

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí