Sjednoťte se všichni Češi!

Sjednoťte se všichni Češi!

Anotace: Pro naši krásnou zem

Ptám se lidí, co se stane?
Nad vlastí se snáší tma,
Srdce vlasti chřadne
A vše usíná…

V silném větru vlajka vlaje,
samotná a přesto hrdá,
pro naši Zem černý mrak,
je to rána víc než tvrdá.

No tak všichni kamarádi,
pozvedněme ten náš zrak,
o naši vlast bude válka,
ano…je tomu tak.

Démoni, nejen s černým svědomím,
chtějí si vzít naši Zem,
válka bude překážka,
ale my ji přelezem.

Sjednoťte se všichni Češi,
a za zvuků státní hymny pochodujte temnu vstříc,
náš domov je Země Česká!
Křičím z plných plic...

Každý Čech to hrdý tvor,
co na prsou nosí lva,
pod nátlakem České síly,
rozplyne se hustá tma…
Autor Buddha, 29.09.2007
Přečteno 422x
Tipy 1
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No docela dobré,ale už sem od tebe četla i lepší.

30.09.2007 15:47:00 | Dinda

Inu je to zajímavé,nápadité ale popravdě mě se to nelíbí příjde mi to přehnané.

29.09.2007 20:20:00 | Korela

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí