Dívka z harému

Dívka z harému

Anotace: no comment

Souboj srdcí

žádaných věcí,

dvou lidí,

potlesk sklidí.

Velká aréna,

dívka z haréma...

Zamilovali se,

obvinili se,

nechtěli věřit,

ale síli měřit.

Chtěli jí pomoci,

od snů, ponocný,

ale byli dva,

otázka: proč on, proč já?

Nikdo nevyhrál,

jejich láska, lítost,

neznala meze,

trn do myšlenek vleze /snadno/.

Oba zemřeli,

umřít nechtěli,

a však srdce své vzdali,

lásce, kterou nepoznali.

A ta dívka, zůstala v harému..
Autor Vell, 29.09.2007
Přečteno 457x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí