bývalé nejnej kámošce

bývalé nejnej kámošce

Anotace: chjo... proč to jen tak zkončilo? změní se to? to asi těžko...

Proč tobě, holka, nestojím ani za pozdrav?
To už mě snad ráda nemáš?
Co mám čekat za pozdrav?
Kam jestě nástrahy vkládáš?

Nebudu za tebou lést,
taková já nejsem a nebudu,
do života nikdy už nebudu se ti plést,
já místo svý si jinde vybudu.
Nejlepší kámošky byli jsme,
ted je všechno pryč,
jedna pro druhou žili jsme,
však někdo ted zahodil od přátelství klíč.
Těžko všechno bude, takový jako dřív,
ted vlak dojel na konečnou
a všecičko je pryč......

..a já už nevím, jestli chci najít vůbec ten zahozený klíč....
...i když kdybych nechtěla, nepíšu tuhle básničku...
...poslouchám tu naši nejnejnej písničku...
... samozřejmě, že chci všechno takový, jako
to kdys bylo, tak aby se nám zas krásně žilo....

.... tohle všechno jsou jen sesumírovaný pocity,
přátelství, štěstí je, ale kde jsi Ty???
Autor Engel16, 29.09.2007
Přečteno 434x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí