Markéta

Markéta

Anotace: Až se budete ptát, proč se název v básni nevyskytuje, zeptejte se jí samé...

Mlžným oparem
...Asijských vůní
Anglickým táborem
...Tonoucím v tůni
Rozsviť ať vidím
...Elisabeth
Krása, co domluví
...Každému pánovi
Elisabeth
...Radostně přijímá
Toužebné pohledy
...A z lásky ohledy
A mává nám
...My na smrt jdem
Autor Belinda Zito, 30.09.2007
Přečteno 287x
Tipy 2
Poslední tipující: UCET KE ZRUSENI
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí