Chmury

Chmury

Anotace: Trocha pesimismu

Svět není lehké ptačí peří
a těm co tomu stále věří,
pravda vysvětluje se stěží,
časem i oni pochopí oč tu běží,
když na bedrech jim ta tíha leží
a je jedno kolik metrů měří.

Život není spravedlný,
je nevlídných činů plný
a někdy nejen negativní vlny,
dokáží vyvolat v tobě chmury
pak den beda jak z noční můry,
když nám není dáno z hůry.
Autor Buči, 01.10.2007
Přečteno 272x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí