sen

sen

Anotace: ...

chytit svůj sen do dlaní
neohlížet se a bez ptaní

nechat se vést moudrou vílou
snad nadnepřirozenou silou

krajinami kde smrt je stínem
opíjet se radostí ne vínem

na chvíli se ztratit
pak zas najít

na samotný kraj ničeho až dojít
pak se třebas vrátit na začátek
a nebo taky ne ...
Autor nobodi, 01.10.2007
Přečteno 312x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí