Já se loučím

Já se loučím

Anotace: no ..taková báseň, jenž vznikla jednou před spaním..snad se bude líbit:)

Oči otvírám/dokořán/
..růžové brýle už nevnímám...
na chvíli všechno ztratilo svou zář/nebo snad napořád?/
..snít a hrnek s kapkou štěstí pít už nestíhám..

Mohla bych složit oceán
.z mých slz/plných bolesti/
Mohla bych ujít další lán
..od mého domova/všude však jen samé starosti/

Mám strach/zatemňuje mi mysl/
..nevím, co dělat mám..
Bojím se/všechno už ztrácí smysl/
..kdy jen záblesk naděje spatřit mám?...

S tímhle životem už končím/nebo teprve začínám?/
..jdu zavřít oči/zapomenout na strasti/..
/na chvíli/se s vámi loučím/pokud tedy někoho zajímám/
..mějte se krásně/ vzdávám hold své vlasti/

Jednou...jednou se zase vrátím..a svět bude krásný/i bez růžových brýlí/
Autor Barbie_Incident, 01.10.2007
Přečteno 279x
Tipy 4
Poslední tipující: pejrak, Žqáry
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí