Jenom člověk...

Jenom člověk...

Anotace: Všichni jsme pouze lidi co hřeší...

Rybka v moři očích tvých,
slza stéká po tváři,
v srdci topící se hřích,
jako pero v kalamáři.

Vzhlížíš k nebi, marně doufáš,
že ti někdo odpustí,
často v noci se sám touláš,
kra na srdci, ta se ale nerozpustí.

Můžeš hořet v plamenech,
mrznout v kostce z ledu,
zlé sny co ve snech,
neznají ohledu.

Radím nezoufej si,
nenech hříchy bolest mít,
jako já, i ty člověk jen jsi,
tak nauč se s tím žít.
Autor Buddha, 01.10.2007
Přečteno 339x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, L. Šebestián Borský
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mě se to moc líbí, časem vyrosteš v básníka

24.09.2009 18:59:00 | L. Šebestián Borský

po obsahový stránce fakt dobrý, ale místy ti tam nesedí rytmus a přízvuky

07.10.2007 10:35:00 | Kapika

pěké ale můj šálekkávy o nen

04.10.2007 21:27:00 | Korela

Hezké ale občas mi neladí některé rýmy.

01.10.2007 21:22:00 | confused.princess

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí