Netradiční obřad

Netradiční obřad

Anotace: někdo by čekal svatbu, ale je to jen zdání

Padá vločka za vločkou
a při dotyku země se ztratí.
Po nekonečné době mě vedeš k oltáři,
jdeme rozdělit to poslední,
co nás spojovalo, tati.

Naše jméno.
Těch pár písmen, co kdysi znamenalo,
že jsem Tvojí dcerou.
Našla jsem si přítele
a tys mě ze svého života vymazal celou.

Nemám bílé šaty,
nemám zářivý úsměv na tváři.
Odcházím od svého tryznitele,
co mé srdce dusil v žaláři.

Jdu podepsat tu řádku,
kde bude napsáno slůvkem z citátů,
že svého otce už nechci za tátu.

Padá vločka za vločkou
a v rozbředlém sněhu se ztrácí,
má svobodná vůle je teď jak tažní ptáci.

Jdeme z obřadní síně a všude kolem je bláto,
tak naposledy Tobě řeknu:

Sbohem táto….
Autor melebele, 02.10.2007
Přečteno 349x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ta mi šla od srdce! Hlavu vzhůru, mám to stejně. Až přijdou vlastní děti, můžeš si tu chybějící lásku na nich vynahradit :)

02.10.2007 19:57:00 | bashee

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí