Přijď za mnou...

Přijď za mnou...

Anotace: ... do mého snění

Přijď za mnou do mého snění,
zas počítat budeme hvězdy,
až do ranního rozednění,
jak dělávali jsme to tehdy.

To tušili jsme, že je to láska,
byla však jenom v začátku,
chtěla bych to zažít zase znovu,
prožít opět tu krásnou pohádku.

Žijeme v divném shonu dění,
na romantiku nějak chybí čas,
zkus být opět tím mým princem
a já Tvou princeznou budu zas.
Autor Sparkle, 02.10.2007
Přečteno 285x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí