Démoni odejděte

Démoni odejděte

Anotace: Moje z prvních básní, které byly provázeny temnotou, zmatkem a bezvýchodiskem.. :(

Démoni odejděte

Ty, tvore Smrtí stvořený,
Peklem navždy sevřený.
Já volám síly a moci tvé
Démoni odejděte.

Já nemám strachu, obavy,
Já nebojím se návnady.
Tu, kterou tobě předložím
Tu já teď k smrti odsoudím.

Tvá oběť nebude zbytečná,
Pro mě jen a jen výdělečná.
Tvá oběť přijde vhod,
Já budu pánem slov.

Slov temnotou provázejíc
Já snažím se ti jít vstříc.

Však ne,
nedokážu vám vzdorovat,
A proto démoni odejděte.

V mojí hlavě pořád jste,
A já nenacházím pokoje.
Život s vámi mě děsí víc a víc,
„Démoni odejděte!“ volám z plných plic.

Kdo teď jsem a co jsem zač?
Démonů smutek a pláč
...
Autor Dark Psyche, 24.05.2005
Přečteno 318x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí