Světla v dálce

Světla v dálce

Anotace: Život jaký je. ???

Život je jako špatný sen,
Jak do bělostné kůže zarývající se osten.
Život jak po boku stál by Ti pes, který štěká a kouše,
Vrčí, pronásleduje Tě a často rdouše.

Život je jak květina- vykvete a pak uvadne.
Život jak list, který ze stromu nespadne.
Život je jak pohár vína,
plný hořkosti, omámení a splína.

Život je jak světlo pohasínající v dálce.
Život jak známka přilepená zevnitř na obálce.
Život je jak auto, jemuž došla šťáva.
Život ostrý jak ta luční tráva.

Život tak nedosžitelný cíl,
bodá jak nenávistná slova jež kdosi procedil
Život je jak vír jenž kde kdo podcenil.
Autor aura0, 02.10.2007
Přečteno 354x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí