motýlí poprava

motýlí poprava

Anotace: chudý je motýl který nelétá

Za branou pravdy křičím
motýl v zámotku
zakuklený do smutku,
krčím se ve své chudobě,
bez pylu a naděje
Za branou smutku brečím
do kaluže
v kterých obraz můj
se odráží
a nelže
Za branou pravdy
sněží
a stěží
obleču bílý šat,
když na můj práh
vstoupil kat
vlastního svědomí
Za branou pravdy
motýlka otrávili
bez bázně,
malého vězně popravili
Autor laura3, 02.10.2007
Přečteno 429x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je moc Krásná ,povedla se Jirka Kavec

02.10.2007 16:03:00 | kavec

hezké

02.10.2007 12:53:00 | Vladimír P.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí